I kärlekens namn...

3kommentarer

Igår var vi på bröllop.
I och för sig så registrerades dem som partners förra året, men i och med den nya lagen, att vi bögar får gifta oss och heta make och make, bestämde de sig för att gifta sig på riktigt igår.

Trots ösregn, var det en underbar ceremoni, där inte ett öga var torrt.




Så mycket värme,
så mycket kärlek

Fantastisk god mat, underbara tal och trevlig och festlig stämning.

När jag och mannen promenerade hem i regnet, var vi så upprymda av kärlek, så att vi nästan var på väg att spricka

När barnvakten hade gått hem, smög vi in i sovrummen och tittade på våra underbara barn som låg och sov.

Vi är så glada och stolta, att leva, här och nu, och att vi funnit varandra.
Visst kan vardagen ibland vara tråkig och full av rutiner, men vi påmindes igår om den kärlek som förde oss samman för snart 7 år sedan och att vi älskar varandra så mycket. Ibland kan man glömma bort det i vardagens stress.

Nästa år firar vi 5 år som registrerade partners, kanske gifter vi om oss då :)???

Ha en underbar regnig söndag.

idag, ska jag rensa förråd med min bostadsrättsstyrelse, ta bort gamla cyklar och barnvagnar, sedan hem till svärmor på fika, sedan hem till herrarna som gifte sig igår på grillning. 

Imorgon berättar jag om när vi ingick partnerskap för 4 år sedan, ett av våra livs lyckligaste dagar.




3 kommentarer

Anna

14 Jun 2009 09:15

Ni har mycket att vara lyckliga över. Barnen, varandra, hunden får vi inte glömma allt som ni har gemensamt framförallt att ni lever nu i detta århundradet.. För bara 10-20 år sen hade inte detta varit möjligt. Era barn får med sig mycket i sitt liv, barnen av idag är vår framtid, dom lever i er familj, dom tar med sig detta som något "naturligt", kanske fel uttryck men ni förstår säkert vad jag menar. Visst, de kommer alltid att finnas rötägg därute som hatar bögar och lesbiska, men dom kommer att bli färre och färre, hoppas jag iallafall. Era barn kommer säkerligen att få höra många glåpord men dom blir starka, det finns många regnbågsfamiljer idag, och fler blir dom, tillsammans blir dom starka och målet är väl att ingen ska se regnbågsfamiljer som nåt konstigt. Jag tror nästan att det finns mer kärlek och förståelse i en regnbågsfamilj än i en "vanlig" familj.. Ha en bra dag, var rädda om varandra..Kram från Malmö.

marianne

14 Jun 2009 10:58

Jag tycker ni har lyckats jättebra

med tanke på de svårigheter

man kan ha som homo . . .

Helena

15 Jun 2009 12:51

Ser fram emot att höra om ert partnerskap!

En fråga, hur fungerar pappaledighet för den "andra pappan". Har din man någon föräldrapenning? Eller sker det först efter han adopterat er son?





Kommentera

Publiceras ej