Vilka är ni läsare???

24kommentarer



Är så nyfiken på vilka ni är, hur ni hittade hit och vad ni gillar med bloggen:)?


24 kommentarer

Libbe

11 Feb 2009 18:23

Hej!

En skånetant här. Gillar bloggen för den gör mig så himla glad att läsa. Kämpade några år med provrör och kan förstå er längtan. Därför förstår jag er glädje nu för jag misstänker att ni aldrig tagit för givet att få barn.

Har själv 2 barn, det var nya mannen som inte kunde få barn.

Önskar er lycka till med prinsessan och ja smyger in lite då o då och tittar till er.

Lottis

11 Feb 2009 18:51

Hejsan, jag är en tjej på 30 med make och son, bloggar själv och jobbar med ungdomar...Vilka är ni ;) Våre kul att få se bild :D

Snork

11 Feb 2009 18:56

Linn heter jag, 32 år, bor söder om söder med man (som jobbar utomlands 3 veckor av 4) och två söner, 13 o 7 år gamla. Jag syr barn och vuxenkläder på hobbybasis, mestadels av återvunna textilier.

Minns inte hur jag hittade hit, men jag gillar att läsa här för att jag får ta del av er vardag, era känslor, drömmar och förhoppningar! Du skriver på ett jordnära, medryckande sätt, och därför kommer jag hit regelbundet.

Sedan är det så mycket jag kan känna igen från min egen vardag, spelar liksom ingen roll att ni råkar vara två killar......det är ju liknande situationer man hamnar i och liknande funderingar man har! En förälder är en förälder!

Kram!

Linda

11 Feb 2009 19:36

Linda heter jag, jag hittade er på Familjeliv där jag följt eran blogg sen ni väntade eran första dotter :-)

Jag gillar din berättelse om erat fantastiska liv ni verkar ha, ditt sätt att skriva så det känns som att man känner er L

Kommer fortsätta med spänning att läsa.. Kram på er 3

mia

11 Feb 2009 19:46

..Hur jag hittade er?...Jag minns inte! Men det är alltid roligt med nya små ungar. särskilt när man har dom lite på avstånd;-))

NJUT av dom! Min var sådär liten alldeles nyss och snart fyller han 22!? Men jag minns ännu hans första låtsaslek: När jag stod och diskade kom dalahästen och ville dricka vatten...Kram Mia

Nettan

11 Feb 2009 20:11

Jag läser fortfarande, men är dålig på att skriva kommentarer!! :) Härligt att läsa att det går bra för dottern på förskolan!!

Anonym

11 Feb 2009 21:12

Jag är en glad Skåne tös som då och då läser andras bloggar.

Och jag gillar er blogg.

Nej nu önskar jag er alla 3 en härlig alla hjärtans dags helg.

Malin Lj

11 Feb 2009 22:26

Jag kommer faktist inte alls ihåg längre hur jag hittade er blogg, eftersom jag har kikat i den titt som tätt sen...ja, tidigt i höstas tror jag?

Är iallafall en tjej som bor i Umeå på 25 år som väntar mitt och sambons första barn i början av augusti:)

kram på er alla

Z

11 Feb 2009 23:06

Har precis börjat följa er blogg. Kul att läsa om en mans längtan och kärlek till sitt barn. Hittade sidan... genom ngn femmis mamma blogg, tror jag. :)

Forsätt skriva! Väntar i spänning på bebis nr 2. All lycka önskar jag er!!

Anna,,,trillingmamma

12 Feb 2009 00:42

Trillingmamma som tycker att ni är en fantastisk familj....tipsar er om en underbar sida för föräldrar, blivande föräldrar, planerar barn mm mm mm, som heter familjeliv.se lycka till med allt, er lilla dotter är så underbart söt...lyckos henne som har er.kram

Siri

12 Feb 2009 08:04

Hej!

Jag hittade er blog via någon föräldratidning på nätet. Föräldraskap är underbart! Det är roligt att läsa om olika familjebildningar. Jag är jättenyfiken på vad ert nästa lilla barn blir för sort! Följer med stort intresse fortsättningen.

Själv är jag adoptivmamma till en flicka från Kina.

Malin

12 Feb 2009 09:55

Jag hittade er för första gången på FL, när ni ville ha förslag på hur ni skulle berätta för farmor att hon skulle få ett barnbarn till. Det var jag som gav förslaget om att hon skulle sticka ngt till bebisen :-)

Sedan dess har jag sporadiskt följt ert liv på FL, men när jag själv började blogga började jag även läsa er blogg frekvent.

Tack för att ni är en så underbar regnbågsfamilj!!! Ni är det ultimata beviset på att en "kärnfamilj" inte behöver bestå av en mamma, en pappa, en dotter och en son.

Själva är vi en "kärnfamilj" med en mamma, en pappa och två döttrar. Varav en bor varannan vecka här och den andra veckan hos sin pappa. Mao en helt vanlig "Svensson"-familj i dagens samhälle :-)

Lycka till med allt som familjelivet innebär.

Kramar

lulluby

12 Feb 2009 09:55

Familjeliv, när ni väntade dottern och då kan man ju inte sluta nu när nästa barn är på gång, spännande!

Längtan

12 Feb 2009 10:42

Hej!



Hittade er blogg via familjeliv.se. Där heter jag Actual. Jag är en kvinna på 33 år som själv är i skaffa-barn-tagen tillsammans med min fina, fina flickvän. Vi har fått hjälp via svenska sjukvården att bli gravid. Fick veta i fredags att jag är gravid, så allt är väldigt nytt för oss. Tycker det är roligt att läsa om andra homosexuella som bildar eller har bildat familj då det inte känns som det finns ett överflöd av förebilder. Tycker det är roligt att läsa om er vardag och era drömmar och känslor kring ert nuvarande barn och det som snart kommer. :-) Har ni några tips på andra bra regnbågsbloggar? Jag har en liten lista på min blogg över de jag hittat och som jag tycker är intressanta att läsa.



Kram och lycka till nu när bäbis nummer två kommer!

K

12 Feb 2009 12:57

Är en skånetjej (känns som att vi är många härifrån som läser)bor härnere med två barn och en fru..vårt yngsta barn är gjort genom heminsemination. Läste om er i QX tidningen och sen dess har jag följt era äventyr på bloggen..Lycka till med dottern och med den väntande babyn..:-)

Noashine

12 Feb 2009 14:34

Via Facebook :)

ca

12 Feb 2009 16:03

glömt hur jag hittat hit men men blir glad av läsa.

Tezz

12 Feb 2009 19:46

Hej.

Är en kvinna/tjej som blir 30 i höst,har en son som är 1½ år nu.Läste om er på någon sida på nätet(tror det var alltombarn,eller allt för föräldrar,minns inte)sen dess har jag följt er blogg,kul att få läsa om andra småbarnsföräldrar å deras längtan efter barn.

Är dock väldigt dålig på att kommentera,SORRY.

Lycka till med allt,fortsätta skriva som du gör,för det är kul att läsa.



Tezz

12 Feb 2009 19:46

Hej.

Är en kvinna/tjej som blir 30 i höst,har en son som är 1½ år nu.Läste om er på någon sida på nätet(tror det var alltombarn,eller allt för föräldrar,minns inte)sen dess har jag följt er blogg,kul att få läsa om andra småbarnsföräldrar å deras längtan efter barn.

Är dock väldigt dålig på att kommentera,SORRY.

Lycka till med allt,fortsätta skriva som du gör,för det är kul att läsa.



Lina

12 Feb 2009 21:20

Jag hittade hit via Surrogatföreningen där jag är medlem. Jag är en 30-årig mamma som förlorade livmodern efter att ha fött min första son. Nu överväger jag surrogatmamma för att få fler biolgiska barn. Därför är det så kul att läsa om er och hur bra det har gått för er. Om vi drar igång ett surrogatprojekt får jag väl också börja blogga kanske...:-) Lycka till med den nya bebisen!

majsan

12 Feb 2009 21:20

Hej, jag bloggade runt och hamnda på eran blogg. Fasnade direkt. Tycker ni skriver mycket bra, lagom ofta och på ett sätt som känns mysigt! Själv bor jag i ume och är student.

Crisse

13 Feb 2009 11:24

Hej, tror jag hittade till er blogg via familjeliv.Roligt att läsa om andra som fått barn via surrogat. Jag och min man har en surrogatmamma i Usa. Har just gjort vårt femte IUI och hoppas på att hon nu är gravid med vårat barn.

Jeanette från Sundsvall

13 Feb 2009 19:44

Jag har följt med sen ni fick reda på att Emelie skulle komma till världen. Och jag följer er fortfarande. Är väl inne och kikar här så gott som varje dag i hopp om att hitta nåt nytt att läsa om er.

Många alla hjärtans kramar från Sundsvall

Ingunn

20 Feb 2009 13:06

Jag heter Ingunn och har tre barn tillsammans med min flickvän. Har läst om dig på FL och nu är det spännande med tillskottet. Lycka till.

Kommentera

Publiceras ej